sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

Weston woods

Worlebury hill





3 kommenttia:

  1. Morjesta Ino! Oletko viihtynyt? Sinulla on upeita kuvia siellä näyttää kevät olevan jo pidemmällä kun täällä meillä, tuo metsätie kuva on tosi nätti, jännän näköistä metsää sielläpäin.
    Olisin vielä uteliaana kysellyt millaista ruoka on sielläpäin katos kun toi on mulla semmoinen vanha ammattivaiva että heti pitää kysellä mitä täkäläiset syövät.
    Hyviä päiviä sinulle sinne Ino!

    Jarkko

    VastaaPoista
  2. Tervehdys Jarkko! Kiitos hyvin täällä on viihdytty. Täällä on mukavan keväinen sää ja olen jo kertaalleen palanut auringossa tuon petollisen merituulen vuoksi. :)

    Paikallisia ruokia en ole liikaa päässyt maistelemaan, kun ollaan pääasiassa valmistettu itse ruokaa asunnolla. Työpaikassani olen jonkin verran päässyt seuraamaan, kun meidän hoitokodin omassa keittiössä valmistuu asukkaille ravintolamaisia annoksia. Keitettyjä kasviksia tuntuu olevan lisukkeena vähän kaiken kanssa ja aina montasorttia ja kastike valikoimakin on runsas. Teetä tarjoillaan meidän työpaikalla vähän joka välissä. Teekärry kiertää huushollin aina ennen ja jälkeen kaikkia aterioita ja joillekkin asiakkaista tarjoillaan näiden lisäksi vielä varhaisen aamun tai myöhäisen illan tee. :) Kahvi-ihmisenä olen saanut totutella käyttämään pikakahvijauhetta, koska muusta ei koko maassa tunnu olevan tietoakaan.

    Tietenkin on tullut kokeiltua paikallista pikaruokaa fish 'n' chipsejä eli turskaa ja ranskalaisia. :)

    VastaaPoista
  3. Beautiful sequence ... congratulation.
    :-)

    VastaaPoista